Реакции в парламента след новия шпионски скандал събра Нова телевизия.  Това

...
Реакции в парламента след новия шпионски скандал събра Нова телевизия. 
Това
Коментари Харесай

Реакции в парламента след новия шпионски скандал


Реакции в Народното събрание след новия шпионски скандал събра Нова телевизия. 

„ Това са проблеми от преди няколко години. Сега се употребява обстановката и господин Гешев се пробва да лустроса имиджа на профилираната прокуратура, тъй като знае, че следва тяхното закриване ”, съобщи Атанас Атанасов, Демократична България.

„ Искам да насоча вниманието ви върху работата на профилираната прокуратура и на прокуратурата в България. Това, че в Министерски съвет са решили да закрият тази прокуратура, която си прави работата и разкрива съветски шпиони, този въпрос – към вносителите на предложенията. Някой евентуално се тормози да не им разкрият шпионите ”, сподели Хамид Хамид от Движение за права и свободи.

„ Станахме очевидци на следващата разрушена шпионска мрежа в интерес на Руската федерация. И това е в миг, в който още веднъж се желае закриването на профилираното произвеждане. По времето на ГЕРБ и Борисов, когато имаше сходен скандал, дипломатите бяха гонени от страната ни. Сега желаеме да чуем ясна позиция от президент, министър председател, вицепремиери, външно и вътрешно министерство ”, съобщи Дани Каназирева от ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР